Slider
Slider
Slider
Slider

Voor Texelaars

Eén op de vijftien Texelaars boven de 18 heeft – op de één of andere manier – een afstand tot de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld vanwege een chronische ziekte of een handicap. Als zij een bijstandsuitkering krijgen, vallen zij onder de Participatiewet

Herkent u zichzelf? Of misschien een familielid of vriend? Dan is het goed te weten wat leer-werkbedrijf De Bolder voor u kan betekenen..

 

Leer-werkbedrijf De Bolder ís er:

  • Voor Texelaars die vanuit de bijstand (weer) graag willen werken en deelnemen. Maar die – om één of andere reden – een steuntje in de rug kunnen gebruiken om weer arbeidsfit te worden.
  • Voor werkgevers die in hun personeelsbeleid en werkzaamheden ruimte maken voor diversiteit. En voor specifieke werkzaamheden op zoek zijn naar gemotiveerde medewerkers.
  • Voor afnemers die houden van kwaliteit; uit onze wasserij, de afdeling houtbewerking of de afdeling montage en verpakken.
Image

Adres

Reijer Keijserstraat 8
1791 AX Den Burg - Texel

De Bolder

Leer-werkbedrijf De Bolder begeleidt Texelaars met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan. Ons doel: geen Texelaar valt buiten de boot!

© 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper